søndag 17. juni 2012

Ost og skinkepai - LCHF

Denne paien ble jeg veldig godt fornøyd med og jeg kommer garantert til å lage lignende igjen og igjen! Gøy å være litt kreativ og trikse og mikse litt med oppskrifter:


Du trenger:
1 brokkoli
1 bunt vårløk
1 stor paprika
1 beger urteost fra Tine
1 boks bogskinke
6 egg
2-3 dl revet ost
4 dl kremfløte
et par tomater
krydder etter smak

Skjær brokkoli i små buketter og kok et par minutter. La vannet renne av i et dørslag.

Hakk paprika og vårløk i biter, fordel det og brokkolien i en smurt paiform.
Skjær bogskinken i passe biter og fordel i formen.
Fordel smøreosten i "klatter" slik:


Visp egg, fløte og reven ost sammen og tilsett ønsket krydder. Jeg brukte timian og estragon denne gangen. Fordel over grønnsakene, skinken og osten i formen.


Skjær tomat i skiver og fordel over formen.

Stekes i ca. 30-40 minutter ved 200 grader.
Serveres gjerne med en god grønnsalat til!

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...