tirsdag 26. juni 2012

Bringebærdrøm med hjemmelaget müsli

Det er sommertid og sola legger seg sent. Noen ganger blir lysten på is stor, derfor skjedde det et lite kompromiss på mitt kjøkken i går!
Det skal vel også nevnes at det i går kom ny blender fra KitchenAid i hus og at det i kjøleskapet fantes to bokser fløte som var i ferd med å gå ut på dato. Da er vi oppe i 3 gode grunner for å unne seg litt ekstra en mandagskveld...

Ved hjelp av frosne bringebær, fløte og hjemmelaget müsli ble en herlig kvelds snacks født:


Du trenger:
1 liten pose frosne bringebær
2-3 dl fløte
1-2 ts sukrin

La posen med bær hvile på kjøkkenbenken en stund. Jeg lot den hvile ca. 45 minutter (like lenge det tok å bade og stelle ungene for kvelden!).

Hell bærene over i en blender.
Slå på fløten og kjør blenderen i gang.
Smak til med sukrin.

Fordel i skåler, strø på hjemmelaget müsli (oppskriften finner du her).

Har du litt bedre tid enn meg kan du la den hvile i fryseren et par timer og servere den som is, perfekt til brownies eller friske bringebær.

Vel bekomme! 








2 kommentarer:

  1. NamNam... Dette så utrolig digg ut!!! Dette må prøves ut!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Det ble jammen godt også :-))

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...