En enkel, god og ikke minst barnevennlig rett.
Inspirasjonen fant jeg på denne bloggen her.
Du trenger:
1 pose blomkål og brokkoliblanding
1 paprika
1 bunt vårløk
1 pakke karbonadedeig
6 egg
4 dl fløte
salt og pepper
basilikum
chilikrydder
hvitløkspulver
reven gulost
reven parmesan
Kok blomkål og brokkoli.
Smør en ildfast form og fordel grønnsakene i formen.
Kutt paprika og vårløk i passe biter (med små barn i huset foretrekker jeg å finhakke de).
Fordel over grønnsakene.
Stek karbonadedeigen og smakstilsett med krydder.
(chilikrydder, hvitløkspulver, basilikum, salt og pepper)
Fordel karbonadedeigen over grønnsakene i formen.
Visp sammen egg og fløte og hell over kjøttet og grønnsakene i formen.
Fordel så mye revet gulost over som du ønsker og topp det hele med litt revet parmesan.
Stekes i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.
Server gjerne med en liten klatt rømme til eller litt fetaostkrem
(som jeg hadde til overs fra middag dagen før).
Gutta mine ville selvsagt ha ketsjup til!
Vel bekomme!
Jeg sier bare nam nam for jeg er veldig fysen NÅ!!!
SvarSlettKlem fra Marit.