Enkelt, greit og veldig godt! Serveres med blomkålris.
Til gryten trenger du:
3-4 kyllingfileter
1 spissrotpaprika
1 løk
3 dl fløte
chilipulver
karri
salt og pepper
smør til steking
Kutt kyllingen i biter og fres de i pannen i godt smør.
Ha i paprika og løk mot slutten.
Tøm over fløte og smak til med krydder.
La det småkoke en stund så det koker inn litt.
Til blomkålrisen trenger du:
1 blomkål
4 ss pinjekjerner
olivenolje til steking
1 ts salt
1 ts pepper
Riv blomkålen på et rivjern.
Varm stekepanna og tørrstek pinjekjernene til de har fått farge. Pass på så de ikke blir brent. Legg pinjekjernene til side.
Varm olivenolje i en gryte eller stekepanne.
Legg i blomkålrisen og rør godt rundt.
Når "risen" er varm tilsetter du pinjekjernene og smaker til med salt og pepper.
Vel bekomme!
3-4 kyllingfileter
1 spissrotpaprika
1 løk
3 dl fløte
chilipulver
karri
salt og pepper
smør til steking
Kutt kyllingen i biter og fres de i pannen i godt smør.
Ha i paprika og løk mot slutten.
Tøm over fløte og smak til med krydder.
La det småkoke en stund så det koker inn litt.
Til blomkålrisen trenger du:
1 blomkål
4 ss pinjekjerner
olivenolje til steking
1 ts salt
1 ts pepper
Riv blomkålen på et rivjern.
Varm stekepanna og tørrstek pinjekjernene til de har fått farge. Pass på så de ikke blir brent. Legg pinjekjernene til side.
Varm olivenolje i en gryte eller stekepanne.
Legg i blomkålrisen og rør godt rundt.
Når "risen" er varm tilsetter du pinjekjernene og smaker til med salt og pepper.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar