torsdag 30. august 2012

Kremet soppsuppe

Jeg er glad i supper og synes de er perfekte på gråe dager når gradene kryper gale veien...
De fleste supper er også flotte å varme opp dagen etter og er en ypperlig lunsj!


Til 4 porsjoner trenger du:
400 g blandet sopp
1 løk
2 terninger grønnsaksbuljong
8 dl vann
3 dl kremfløte
smør til steking
salt og pepper

Brun soppen i stekepanna sammen med hakket løk og rikelig med smør slik at soppen blir sprø. Ha på salt og pepper.


Tilsett vann, buljong og kremfløte og la det småkoke i 15 minutter.
Mos suppen med en stavmikser og gi den et nytt oppkok like før servering.

Tips:
Smaker godt med ostechips til eller stekt bacon. 
Fremgangsmåten på ostechipsen finner du her.


Hvilken suppe er din favoritt?

Håper det smaker!

1 kommentar:

  1. laget denne i dag,var nydelig!
    laget litt større porsjon,så har nok til middag i morgen også:-)
    takk!
    ellen

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...