Det er igrunn bare fantasien som stopper oss. På besøk hos mamma i helgen skulle jeg hjelpe til på kjøkkenet og lage squash-salat til grillmaten. Siden den forrige jeg lagde ble en suksess med karri tok jeg høyde for å lage en slik, men oppdaget at karri ikke fantes i krydderskapet.
(Hvordan går det ann å ikke ha karri?? Det er jo ett fantastisk krydder!)
Dermed endte jeg opp med å lage squash-salat med pesto!
Å dersom du lurer, så ble den minst like god som denne med karri.
Denne porsjonen er litt mindre enn den forrige.
Du trenger:
1 squash
vårløk
1 beger creme fraishe
5 ss majones
salt og pepper
pesto
Skjær squashen i terninger og kok den i 2 minutter.
Ha squashen over i ett dørslag og la kaldt vann renne forsiktig over til bitene er avkjølt.
Hakk vårløk og bland dette sammen med creme fraishe, majones, salt og pepper i en bolle.
Ha i squashen og smak til med pesto.
Det kan ikke sies ofte nok, men denne blir best når den får stå natten over i kjøleskap, eventuelt noen timer før den blir servert.
Det perfekte tilbehøret til grillmaten!
Hva er ditt favoritt-grilltilbehør?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar