Når det kommer til kylling er det mannen i huset som er den klare mesteren, og nok en gang har han improvisert litt på kjøkkenet. Resultatet ble nydelig, ekte lørdagsmat med ett godt glass hvitvin til:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Du trenger:
4 kyllingfileter
smør til steking
karri
pepper
Stek kyllingfiletene i stekepanna og krydre med karri og pepper på begge sider.
Legg de i en ildfast form, ca 20x20 cm.
Til sausen trenger du:
1/2 rødløk
smør til steking
ca. 2 dl fløte
karri
revet gulost og parmesan
Fres finhakket løk i stekepanna.
Ha i fløten og la dette surre sammen til en tynn saus.
Hell sausen over kyllingen i den ildfaste formen og krydre med karri og strø over revet ost.
Stek i ovnen i ca. 10-15 minutter til kyllingen er passe stekt.
Serveres med en god salat og ett glass hvitvin!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar