mandag 13. mai 2013

Kyllingwok med karri

Jeg har hatt så lyst på indisk mat den siste tide og har googlet litt for å få inspirasjon, men istedet snublet jeg over bloggen til Lilalife og fant inspirasjon i hennes karriwok:



Du trenger:
4 kyllingfileter
3-4 fedd hvitløk
1/2 beger rømme
1,5-2 dl kokosmelk
1/2 dl fløte
karri
1/2 lime
1 ss sukrin
salt & pepper
smør til steking

2 poser wokblanding
olivenolje til steking

1 blomkål

Riv blomkålen på et rivjern.
Gjør klar en kjele med vann til koking.



Finhakk hvitløken.
Strimle kyllingen.
Fres hvitløk og kylling i stekepanna i smør.
Krydre med salt og pepper og godt med karri, jeg elsker karri og bruker MASSE!


Tilsett rømme, fløte og kokosmelk.



Klem saften av 1/2 lime over og la det hele koke litt inn.
Smak eventuelt til med mer krydder og 1 ss sukrin.

Nå setter du kjelen med vannet på og lar det koke opp.
I mellomtiden gjør du klar wokpanna med olje og woker de to posene med grønnsaker.


Når vannet i kjelen koker heller du over all den revne blomkålen i vannet.
La det koke i 1 minutt.
Hell over blomkålen i ett dørslag og la vannet renne av.

Når grønnsakene begynner å bli klare heller du over kyllingen og sausen over woken og lar de surre i noen minutter.



Håper det smaker!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...