fredag 17. mai 2013

Squash-salat med karri og løk

Dette er enkelt og ikke minst godt.
Herlig tilbehør til grillmaten!


Denne "erstatningen"  for potetsalat er absolutt best om du lager den 3-4 timer før den skal serveres og den kan gjerne stå i kjøleskapet ett par dager.

Du trenger:
2 squash
1 rød løk
1 beger creme fraishe
1/2 beger rømme
litt i underkant av 1/2 pakke majones (etter smak)
salt og pepper
karri

Skjær squashen i skiver og kok den i 2 minutter i lettsaltet vann.
Ha den over i ett dørslag og la kaldt vann renne over en stund for å kjøle ned squashen.



Bland creme fraishe, rømme og majones. Finn ut hvordan du liker mendeforholdene og miks etter egen smak.
Tilsett karri, salt og pepper. Jeg er veldig glad i karri, så jeg brukte en del.


Finhakk rødløken og ha i den og squashen.



Rør godt rundt og sett den i kjøleskapet i noen timer. Ett tips er å ha lokk eller plastfolie over, så den ikke tar til seg smak eller lukt av andre matvarer i kjøleskapet.

En av sommerens beste tilbehør til grillmaten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...