Dette er enkelt og ikke minst godt.
Herlig tilbehør til grillmaten!
Denne "erstatningen" for potetsalat er absolutt best om du lager den 3-4 timer før den skal serveres og den kan gjerne stå i kjøleskapet ett par dager.
Du trenger:
2 squash
1 rød løk
1 beger creme fraishe
1/2 beger rømme
litt i underkant av 1/2 pakke majones (etter smak)
salt og pepper
karri
Skjær squashen i skiver og kok den i 2 minutter i lettsaltet vann.
Ha den over i ett dørslag og la kaldt vann renne over en stund for å kjøle ned squashen.
Bland creme fraishe, rømme og majones. Finn ut hvordan du liker mendeforholdene og miks etter egen smak.
Tilsett karri, salt og pepper. Jeg er veldig glad i karri, så jeg brukte en del.
Finhakk rødløken og ha i den og squashen.
Rør godt rundt og sett den i kjøleskapet i noen timer. Ett tips er å ha lokk eller plastfolie over, så den ikke tar til seg smak eller lukt av andre matvarer i kjøleskapet.
En av sommerens beste tilbehør til grillmaten!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar