Restemat kan bli veldig godt og jeg tør påstå at denne restematen ble bedre enn orginalretten/førstegangsserverningen!
Hovedingrediensen var restene av torskegryten som du finner oppskrift på her.
Dette fungerer helt sikkert også godt med andre gryterester, for eksempel kjøttdeigbaserte gryter.
Legg ett lag med gryte i en smurt ildfast form.
Strø over finhakket hvitløk.
Ha over reven parmesan.
Legg ett lag med skivet squash.
Salt og pepre etter smak.
Bre deretter over resten av gryten og strø reven gulost på toppen.
Jeg hadde også på litt oregano.
Stek i ovnen ved 180-200 grader ca 30 minutter.
Vel bekomme!
Takk, den skal prøves, elsker squash og tar gjerne med litt fisk på kjøpet!!Kanskje med en dæsj fløte også? Ha en fin 17.mai
SvarSlettSmart med litt fløte i :-)) Ønsker deg en flott 17.mai :-))
Slett