Smakfull og herlig fredagsmiddag:
Laks
Skinn og benfri filet .
Salt og pepre filetene. Stek de noen sekunder på hver side i stekepanna.
Legg fisken over i en smurt form.
Del en lime i to og press saften over fisken.
Stekes i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Etter 10 minutter:
Ta den ut av ovnen og legg over ca 3 ss kesam.
Stek videre i ca 5 minutter.
Fløtegratinert squash:
Smør en ildfast form.
Skjær squashen i skiver og bre ett lag i bunnen av formen.
Strø over revet parmesan og finhakket hvitløk, salt og pepper.
Legg ett nytt lag med squash.
Strø over revet gulost, salt og pepper.
Hell over en boks fløte.
Stekes ved 220 grader i ca 30 minutter.
Vel bekomme!
Nam :) Laks er min favorittmat og dette har eg aldri smakt før. Ser utrolig godt ut :)
SvarSlettElsker også laks, så denne må testes snart :)
SvarSlett