fredag 18. mai 2012

Kokostopper - LCHF

Smakfull til en kopp kaffe!


Til ca 30 stykker trenger du:
100 g mørk sjokolade (70%) 
75 g smør
4 egg
5 dl kokosmasse

Finhakk sjokoladen.
Smelt smøret.
Pisk eggene.
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.

Trill små kuler.
Deigen er ganske klissete, så jeg hadde en brødpose over venstre hånden og formet kulene med en teskje i den plastikk-kledde hånden.

Stek i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.

Nytes med god samvittighet!

2 kommentarer:

  1. Jeg har prøvd oppskrifta di, og kakene falt i smak hos oss begge to. Så tusen takk! Jeg hadde i litt mer kokosmasse, for røra ble veldig løs. Tror kanskje egga var ekstra store. Alt i alt et vellykka kakeprosjekt. Synes det er veldig greit med noe som kan oppbevares i boks også.

    Ønsker deg riktig god helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy å høre! Ja, eggenes størrelse har sikkert litt å si for hvor mye kokosmasse som skal i :-))
      Veldig kjekt med noe som holder seg litt i kjøleskap, både til gjester og til kaffekoppen om kvelden :-))
      En riktig god helg til deg og dine også!

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...