Smakfull til en kopp kaffe!
Til ca 30 stykker trenger du:
100 g mørk sjokolade (70%)
75 g smør
4 egg
5 dl kokosmasse
Finhakk sjokoladen.
Smelt smøret.
Pisk eggene.
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.
Trill små kuler.
Deigen er ganske klissete, så jeg hadde en brødpose over venstre hånden og formet kulene med en teskje i den plastikk-kledde hånden.
Stek i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.
Nytes med god samvittighet!
Jeg har prøvd oppskrifta di, og kakene falt i smak hos oss begge to. Så tusen takk! Jeg hadde i litt mer kokosmasse, for røra ble veldig løs. Tror kanskje egga var ekstra store. Alt i alt et vellykka kakeprosjekt. Synes det er veldig greit med noe som kan oppbevares i boks også.
SvarSlettØnsker deg riktig god helg!
Så gøy å høre! Ja, eggenes størrelse har sikkert litt å si for hvor mye kokosmasse som skal i :-))
SlettVeldig kjekt med noe som holder seg litt i kjøleskap, både til gjester og til kaffekoppen om kvelden :-))
En riktig god helg til deg og dine også!