Litt avhengig av hvilken pølsetype du velger deg er dette er barnevennlig, lavkarbovennlig og enkelt alternativ som middag en travel ukedag:
Du trenger:
middagspølser
1 stor blomkål eller 2 små
vårløk
paprika
smør
litt melk
salt
pepper
oregano
reven gulost
Kok blomkål.
Mens blomkålen koker kutter du pølser i biter og deler opp paprika og vårløk.
Strø pølsene i en smurt ildfast form.
Lag blomkålmousse:
Ha den kokte blomkålen over i et dørslag slik at vannet renner av.
Hell deretter blomkålen over i en bolle og tilsett ønsket mengde smør, salt og pepper.
Mos med stavmikser og spe med litt melk for å få moussen glatt.
Bre blomkålmoussen over pølsene.
Strø over hakket paprika og vårløk og topp med reven ost.
Jeg elsker oregano og har derfor toppet med det!
Inn i ovnen på ca 225 grader i omtrent 30 minutter.
Vel bekomme!
Denne kommer godt med når jeg skal sette opp flere ukes menyer,og blir nok godt likt av våre to små også :) Heidi
SvarSlett