Eller som gutta mine kaller det; eggepannekaker!
Denne oppskriften snublet jeg over på Instagram og originalen finner du her.
Jillsmat er en super flott svensk blogg og om du er opptatt av LCHF mat er den absolutt verdt en titt. Om du leter henne opp på Instagram får du også mye herlig inspirasjon.
Dette er en herlig og enkel rett, funker både til frokost og lunsj.
Til 2 porsjoner trenger du:
7 egg
1 dl fløte
1 dl kokosmelk
1 dl mandelmel
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
0,5 ts salt
smør til steking
Visp sammen egg, fløte og kokosmelk.
Har du ikke kokosmelk kan du godt bruke bare fløte eller omvendt.
Tilsett det tørre og rør det godt sammen til en jevn røre.
La røren hvile noen minutter.
Stek i smør eller kokosfett.
Stekingen blir akkurat som når man lager eggerøre eller eggehakk.
Stek til den får en fin og gylden farge, men pass deg så du ikke steker den tørr.
Jeg har servert den med rømme og syltetøy.
Jill foreslår å strø litt skrinmelis eller kanel over.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar