onsdag 17. april 2013

Pizzagrateng

En enkel, barnevennlig og ovnsbakt middag:


Sett ovnen på 200 grader.

Til bunnen trenger du:
1 blomkål
100 g philadelphiaost
100 g gulost
100 g cheddar
salt og pepper

Kok blomkålen mør.
Legg den i ett dørslag og la vannet renne godt av seg. 
Ha blomkålen over i kjelen igjen.
Riv osten og tilsett den og smøreosten og mos alt fint med en stavmikser. 
Salte og pepre etter smak.
Bre en ildfast for med blomkålmosen.

Til fyllet trenger du:
1 pakke kjøttdeig
1 løk
1 paprika
3-4 fedd hvitløk
1 liten boks tomatpure
3-5 ss fløte
salt og pepper
chilikrydder
basilikum

revet ost

Stek kjøttdeigen i olje eller smør.
Hakk løk, hvitløk og paprika og ha i når kjøttdeigen har blitt brun.
Tilsett tomatpure og fløte til passe konsistent. Du vil ikke at sausen blir for tynn, så vær litt forsiktig med fløten.
Krydre etter smak og la dette bli en kort kjøttsaus.

Ha kjøttsausen over blomkålmosen i den ildfaste formen. 
Strø over revet ost, ha gjerne litt parmesan over.


Vel bekomme!

4 kommentarer:

  1. Mmmm, det så da veldig godt ut :)

    Ha en fortsatt fine uke :)

    SvarSlett
  2. Hvor lenge skal den steke i ovnen?
    Svar gjerne på mail:
    m_bleken@hotmail.com

    Vennlig hilsen Marte

    SvarSlett
  3. Hvor lenge skal den steke??

    SvarSlett
    Svar
    1. Stek den til osten blir gyllen, ca. 15-20 minutter.

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...