Denne middagen laget mannen min i uka som var og jeg kan love deg at det ble godt!
Du trenger:
kyllingfilet
kremost med smak
1 paprika
1 vårløk
oregano
salt og pepper
Til sausen:
1 terning kyllingbuljong
5 dl vann
50-100 g smør
1/2 beger creme fraishe
fløte
salt og pepper
Sett ovnen på 200 grader.
Del kyllingfileten på langs og fyll de med en kremost du liker. Vi bruker ofte kremosten fra Tine med enten Afrikansk paprika, krydderost eller med urter.
Brun kyllingen raskt i stekepanna. Krydre etter smak med salt, pepper og oregano.
Legg filetene over i en ildfast form.
Hakk vårløk og paprika og stek de blanke i stekepanna.
Ha dette over kyllingen i den ildfaste formen.
Nå skal du lage sausen.
Lag kyllingbuljong av 1 terning buljong og 5 dl vann. Eller bruk kraft om du har.
Brun smøret i stekepanna.
Ha i ca 2-3 dl buljong.
Bland inn creme fraish og spe med fløte til passe konsistens.
Krydre etter smak.
La sausen stå å småkoke ett par minutter.
Hell sausen over kyllingen i den ildfaste formen.
Sausen bør dekke bunnen av formen, men ikke hele kyllingen.
Om du ønsker kan du gjerne ha litt revet ost på toppen.
Stekes midt i ovenen i ca. 15-20 minutter til kyllingen er ferdig.
Serveres med blomkål eller brokkoli,
vel bekomme!
Nam nam :) Dette så veldig godt ut!
SvarSlettHar aldri prøv å ha kremost i mat før, så dette må eg prøve :)
Ha en fin søndag videre <3