Dette er noe av det beste jeg har smakt på lenge! Utrolig godt og fort gjort.
Du trenger:
2-3 dl müsli
100 g mørk sjokolade, minst 70 %
havsalt
Müslien er hjemmelaget og oppskriften på den finner du her.
Smelt sjokoladen over svak varme eller vannbad.
Tilsett müslien og 1-2 ts havsalt.
Rør alt godt sammen og bre det utover et bakepapirkledd stekebrett.
Sett hele herligheten i kjøleskap og la det stå i 2-3 timer til det har stivnet.
Bryt det opp i passe biter.
Jeg liker å salte den litt, hva smaker vel bedre enn litt salt sjokolade med knasende sprø nøtter?
For å endre litt på smakene kan du bruke ulike sjokolader,
jeg har forsøkt nøytral 86 % sjokolade og 70 % sjokolade med pistasje.
I Sverige har de også 70 % sjokolade med bringebær, kokos og appelsin. Jeg tror rett og slett jeg snart må en tur over grensa så jeg får testet ut sjokoladeknekk med flere smaker!
NAM!
Dette så godt ut! Jeg prøver nok en dag, tror jeg.
SvarSlettRiktig god helg!
Klem