torsdag 8. august 2013

Dessertbrød med pistasj og kokos

 Mykt lavkarbobrød er godt og en fin forandring fra knekkebrødene.
For en liten stund siden fikk jeg ett tips om å tilsette vaniljepulver, kardemomme og kokos. Fantasien løp løpsk og istedet ble dette resultatet:


Til en stekeplate trenger du:
3 egg
1 dl fløte
100 g philadelphiaost
50 g kokosmel
40 g mandelmel
25 g pistasjenøtter
1 klype kokosmasse
1 ss fiberhusk
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt

Pisk egg, ost og fløte sammen.
Kjør pistasjenøttene i en stavmikser så de blir til mel og bland det sammen med de andre tørrvarene.
Rør sammen det tørre godt sammen med det våte.
Bre det utover en bakepapirkledd stekeplate.


Stekes i ovnen i 20-25 minutter ved 175 grader.



Pistasjebrødet ble veldig godt med creme cherrie ost, ett annet favorittpålegg på ble blå castello. 

Serveres med en kopp kaffe til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...