Biff stroganoff er en klassisker, hvorfor ikke variere smaken litt ved å erstatte biffkjøttet med kylling? Inspirert av Dahlqvists oppskrift på biff stroganoff:
Du trenger:
400 g kyllingfilet, skåret i strimler
1 gul løk
1 rød paprika
1 gul paprika
3 ss tomtpuré
2-3 tomater
2-3 dl kremfløte
salt og pepper
1 ss dijonsennep
hvitløk etter smak
smør til steking
Hakk opp løk, paprika og eventuelt hvitløk.
Brun smøret og stek kyllingen, paprikaen, løken og hvitløken et par minutter.
Rist eller rør sennepen sammen med fløten og hell dette sammen med krydderet over kyllingen i stekepannen. La det putre i 5-10 minutter.
Server med blomkålris, som du finner oppskriften på her.
Tips:
Ønsker du å variere litt på tilbehøret er det også godt med brokkoli eller salat til.
Håper det smaker!
Smart tips, det skal jeg ha til middag i helga! =)
SvarSlettPotetmos er også godt til Stroganoff, sikkert også til denne varianten!
God helg =D
Ja, det har du rett i! Jeg elsker stroganoff i ulike varianter og denne med kylling kommer høyt opp på listen over favoritter hos meg :-))
SlettGod helg til deg også :-))