Denne oppskriften er fra boka til Fristende lavkarbo, en av mine absolutte favoritt-kokebøker!
Disse herlige bitene er uten fløte og smaker himmelsk:
Til en stor porsjon trenger du:
1 boks kokosmelk
2 ss kaldpresset kokosolje
2 ss sukrinmelis
150 g kokos
200-300 g 70% kokesjokolade
La kokosmelken stå kaldt i kjøleskapet over natten så den stivner. Du skal bruke hele den stivnede delen i oppskriften.
Smelt kokosmelken i en kjele sammen med kokosoljen.
Rør inn sukrinmelisen og deretter kokosen.
Kle en ildfast form med plastfolie og hell røren oppi.
Jeg setter formen i fryseren en times tid før jeg velter kokosmassen over på en fjøl og deler opp i passe biter.
Smelt sjokoladen i vannbad og dypp bitene i sjokoladen og legg de på et bakepapir på et stekebrett eller noe annet du kan legge i kjøleskapet.
Sett bitene i kjøleskapet til sjokoladen stivner.
Herlig helgekos inntil kaffekoppen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar