søndag 2. mars 2014

Bountybiter uten fløte

Denne oppskriften er fra boka til Fristende lavkarbo, en av mine absolutte favoritt-kokebøker! 
Disse herlige bitene er uten fløte og smaker himmelsk:


Til en stor porsjon trenger du:
1 boks kokosmelk
2 ss kaldpresset kokosolje
2 ss sukrinmelis
150 g kokos
200-300 g 70% kokesjokolade

La kokosmelken stå kaldt i kjøleskapet over natten så den stivner. Du skal bruke hele den stivnede delen i oppskriften.

Smelt kokosmelken i en kjele sammen med kokosoljen.
Rør inn sukrinmelisen og deretter kokosen.



Kle en ildfast form med plastfolie og hell røren oppi. 
Jeg setter formen i fryseren en times tid før jeg velter kokosmassen over på en fjøl og deler opp i passe biter.


Smelt sjokoladen i vannbad og dypp bitene i sjokoladen og legg de på et bakepapir på et stekebrett eller noe annet du kan legge i kjøleskapet.




Sett bitene i kjøleskapet til sjokoladen stivner.

Herlig helgekos inntil kaffekoppen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...