Denne oppskriften fant jeg på bloggen til Fotballfrue og gikk ivrig til verks. Det er kjekt å ha noen i bakhånd til travle dager eller når søt-suget kommer snikende...
Til bunnen trenger du:
1 dl kokosolje
2 ss sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
2,5 dl hjemmelaget müsli
litt salt
kokosmasse
Smelt kokosoljen og tilsett sukrinmelisen og vaniljepulver. Rør dette godt inn og tilsett müslien.
Kle en ildfast form med bakepapir.
Hell blandingen over og stryke det ut i kantene og jevne det til med en slikkepott.
Strø over ønsket mengde med kokosmasse.
Sett formen i fryseren (pass på så den står rett) i ca. 30 minutter.
Til sjokoladetoppingen trenger du:
50 g 70 % sjokolade
2 ss kokosolje
1 ss sukrinmelis
1 ss kremfløte
Smelt sjokoladen sammen med sukrinmelisen, kokosoljen og kremfløten.
Ta formen med bunnen ut av fryseren.
Del den opp i passe biter med en skarp kniv.
Bruk en spiseskje og fordel sjokolademassen over hver enkelt bit.
Sett energibarene tilbake i fryseren i ca. 15 minutter.
Oppbevares i en tett boks i enten fryser eller kjøleskap.
Vel bekomme!
Nam! Ser smashing ut!
SvarSlett