torsdag 17. juli 2014

Ratatouille

En enkelt og godt tilbehør til både fisk og kjøtt.

Siden vi står midt oppe i full oppussing av kjelleren så står alt på hodet. Halvparten av det vi hadde i kjelleren står på kjøkkenet og resten er stuet sammen i garasjen. 
Det betyr at når vi skal lage mat om dagen må det være enkelt, kjapt og ikke kreve alt for mye plass!
Denne gangen ble det ovnsbakt torsk i folie som ble servert til ratatouille, men du kan like gjerne servere den inntil grillet kjøtt.


Til to voksne og to barn trenger du:
1 boks hermetiske tomater
1 rød paprika
1 oransje paprika
1 squash
1-2 rødløk
2 båter hvitløk
2 ss olje
salt og pepper
basilikum
1 kjøttbuljongterning

Del rødløken i båter og squash og paparika i passe biter/terninger. 
Finhakk hvitløken og fres denne i panna i oljen.

Tilsett resten av grønnsakene og la dette steke litt.
Ha i de hermetiske tomatene og kjøttbuljongen og la dette småkoke i rundt 15 minutter.
Ha i basilikum og salt og pepper etter smak. 

Jeg brukte hermetiske tomater med basilikum og hvitløk og hadde derfor ikke i så mye basilikum denne gangen.




Vel bekomme! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...