tirsdag 29. oktober 2013

Pizza med bacon og creme fraiche

Det har vært en hektisk hverdag her i huset og en stund siden siste innlegg her på bloggen. Det har likevel skjedd litt, både i matveien, på håndarbeidsfronten og ikke minst i familielivet. 

Ett av de kulinariske høydepunktene siden sist har vært ett litt anderledes pizzafyll:


Pizabunnen finner du oppskrift på her

Til pizzafyllet trenger du:
150 g bacon
1 løk
4 tomater
2 hvitløksfedd
1 ts oregano
2 dl creme fraiche
3 dl revet gul ost
salt og pepper

Lag pizzabunnen etter oppskriften i  linken ovenfor.


Skjær bacon i biter og stek i panna.

Press hvitløken i en hvitløkspresse.
Bland sammen hvitløk, oregano, salt og pepper sammen med creme fraichen. Pisk det gjerne sammen med en visp.




Bre creme fraichen ut over pizzabunnen.
Strø over revet ost og finhakket løk.


Fordel baconbitene over osten og løken.
Skjær tomat i skiver og ha over.




Stek midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter eller til osten blir gyllen.

Test det ut og legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes.

God appetite! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...