onsdag 20. juni 2012

Lunsjbrød med vri

Noen ganger får man lyst til å eksperimentere litt med oppskriftene, denne gangen var det lunsjbrødet som sto for tur:


Til ett brød trenger du:
60 g valnøtter
40 g mandler
1/2 dl gojibær
1/2 dl kokos
3 dl linfrø
40 g kruskakli
1 boks cottage cheese
5 store egg
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
2 ts rapsolje
1 ss sukrin

Jeg brukte denne cottage cheesen, med smak av tomat og løk!


Kjør mandler og valnøtter i stavmikseren så det blir til mel. Bland melet, linfrøene, kruskaklien, fiberhusken, bakepulver, sukrin, gojibærene og kokosmassen i en bolle.



Tilsett alt det våte. Har du en kjøkkenmaskin, bruk den. Min har takket for seg så jeg måtte bruke musklenes kraft.

Smør en bakepapirkledd brødform og hell deigen/røren over i denne. 

Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca. 60 minutter.
Avkjøles på rist, og jeg oppbevarer det i kjøleskapet. Her holder det seg ferskt i rundt en uke.

Tips:
Smaker veldig godt med Tines Afrikansk paprikaost på!

Happy baking!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...