tirsdag 12. juni 2012

Lunsjbrød - LCHF

Et saftig og godt brød med cottage cheese og gojibær! 
Oppskriften er nok en gang hentet ut av boken til Fotballfrue.


Til ett brød trenger du:
60 g valnøtter
40 g mandler
1 dl tørket gojibær
3 dl hele linfrø
40 g kruskakli
1 boks cottage cheese
5 store egg
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
2 ts rapsolje
1 ss sukrin

Oppskriften sier at du skal finhakke valnøtter og mandler. Jeg kjørte det til mel med stavmikseren.

Hell "melet" i bollen og tilsett linfrø, kruskakli, fiberhusk, bakepulver, sukrin og gojibær. Bland det tørre godt før du tilsetter det våte (cottage cheese, egg og olje).

Jeg har for øyeblikket ikke kjøkkenmaskin, så jeg rørte det godt sammen for hånd før jeg helte røren over i en bakepapirkledd, smurt brødform. 

Strø gjerne gojibær over og stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 60 minutter.

Avkjøles på rist og oppbevares i kjøleskap. 

Bon apetitt!


1 kommentar:

  1. Nam!! Hvor lenge holder et sånn brød seg "ferskt"? Så bare utrolig godt ut altså...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...