onsdag 6. juni 2012

Hjemmelaget sjokoladepålegg - LCHF

Når lysten på noe godt blir for stor har dette reddet meg. Nydelig på proteinbrødet og på bollene! Vips har du dempet lysten på noe digg samtidig som du blir mett og ikke trenger å ha så ille dårlig samvittighet:


Du trenger:
50 g sjokolade  (70 % eller mer)
1 dl kremfløte
1 ss kokosolje
60 g smør
2 ts kakaopulver
1 ts sukrinmelis

Smelt sjokoladen forsiktig i fløten.
Pisk inn kokosolje, smørbiter, kakaopulver og sukrinmelis.
Hell over i en pen bolle eller glass med lokk til og avkjøl.

Oppbevares i kjøleskap og er holdbar i rundt to uker.

Tips:
Ønsker du en litt annen variant kan man forsøke med sukkerfri sjokolade.

Lyst på en sjokoladebit? Prøv en teskje av sjokoladepålegget inntil kaffekoppen!

Ser for meg at dette kan fungere godt som glasur på toppen av en nøttebunnkake??

Nytes med god samvittighet og en kopp kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...