fredag 18. april 2014

Hjerteegg, en konfektfavoritt!

Nok en gang har jeg vært på bloggen til Linda Stuhaug og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har funnet min absolutte konfektfavoritt! Disse hjerteeggene skal lages flere ganger, de er absolutt fantastiske.


Du finner oppskriften her

Jeg har fulgt hennes oppskrift til punkt og prikke med ett untak: jeg DOBLET den! 
Når jeg doblet oppskrifte unlot jeg å doble sukrinmelisen, noe som fungerte bra.

Jeg brukte:
80 g mørk kokesjokolade 70 %
70-80 g hvit sukkerfri sjokolade
100 g philadelphiaost
4-5 ts sukrinmelis
6-7 dråper stevia med vanilje

Først smelter du rundt halvparten av den mørke sjokoladen over vannabad og fordeler dette i konfektformene. Bruk myke silikonformer. Bruk teskjeen til å "smøre" sjokoladen opp over kantene slik at innsiden er dekt av sjokolade.
Sett de sjokoladesmurte formene i kjøleskapet mens du lager det hvite fyllet.

Smelt hvit sjokolade over vannbad.
Rør inn philadelphia, sukrinmelis og steviadråpene til alt er godt blandet.
Smak eventuelt til med mer søtning om du ønsker det.

Fyll konfektformene med hvit sjokolade-ostemasse, men pass på at det står igjen litt rom på toppen til det siste laget med mørk sjokolade.

Smelt resten av den mørke sjokoladen og fyll på.
Sett formene inn i kjøleskapet natten over, eller i fryseren en time eller to om du har dårlig tid og ønsker å smake så fort som mulig.




God påske!

1 kommentar:

  1. Oh my! Her var det masse godt ja :)
    Så hyggelig at hjerteeggene er blitt favorittkonfekt! Utrulig kjekt å lese slike ord! Fortsatt god påske til deg :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...