torsdag 3. april 2014

Bursdagsfesten som ingen ende vil ta!

Når gutta i huset har blitt 5 år, virkelig har skjønt meninga med bursdagsfeiring og vi hverken har plass til å invitere alle hjem (eller lyst for den del da vi står midt i oppussing av kjeller) har bursdagene blitt delt opp i så mange lag at gutta snart tror de har bursdag HVER dag!
Vi har feiret bursdag på fars side av familien, i barnehagen på selve dagen, med pølsefest sammen med nabogutten på selve dagen (noe gutten veldig bestemt mente var tidenes beste bursdagsgave!), i grillytta hvor vi inviterte alle på guttas avdeling i barnehagen, med besøk av tante og Nora hjem til oss og nå i helga som var ble det feiring på Kongsberg hos bestemor og bestefar.

Nora koser seg på Haakons fang og titter på barne-TV med søskenbarna sine.

Nora synes nesten det er mer spennende å se på Haakon enn på barne-TV!

Lille smurfen til tante.

Lykkelige gutter får store bursdagsgaver fra bestemor og bestefar!Lykken er å få en STOR fjernstyrt Lynet McQuin bil!

Vi satser på at bursdagen har blitt behørlig feiret, det er hvertfall to gutter som er strålende fornøyd med alle feiringene og allerede har begynt å snakke om at de gleder seg til å fyll seks år!
Emil spurte pent om det også var mulig å invitere til bursdag når man ble 5,5 år, og ble nok noe skuffet over mammas svar på det..

To kjekke karer er ute å leker i joggsko og islendere som bestemor har strikket. Ett herlig vårtegn når man kan droppe parkdressen ute!

Hestehov i grøftekanten.

Årets første grillmiddag tilberedt og spist ute på terrassen. 

Strikketøy i sola på terrassen, herlig!
Det er deilig med vår, sol og masse aktiviteter ute!
Nå håper vi bare på at vi blir kvitt omgangssyken som gutta har hatt i tur og orden den siste uka, slik at vi igjen kan kose oss på sykkel i gate og nyte vårsola som varmer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...