onsdag 26. mars 2014

DA har man plutselig blitt mamma til to 5-åringer!

Kjære vene som tiden flyr!
Vips, på mandag, så hadde gutta blitt 5 år.
Jeg synes ikke det er lenge siden de snublet rundt med bleier og smokk, og nå sykler de uten støttehjul og blir tøffere og tøffere for hver dag som går.
Heldigvis er de enda ikke for store til å sitte på fanget, for å gi nattakos, for å ville bli lest og sunget for om kvelden eller så store at de ikke vil ha oss med når de skal leke!


Nå har det vært bursdagsfeiring omtrent uten stans siden lørdagen.
På lørdag  var barna på avdelingen i barnehagen invitert til pølsefest i grillhytta. Akkurat i det bursdagen skulle starte begynte regnværet, men innen vi var ferdige med å spise hadde det heldigvis gitt seg og bursdagen ble en suksess. Det var lek, moro, muffins, pølser og såpeboler!På søndagen fikk gutta besøk av oldemor, farmor og farfar. De ville så gjerne ut å vise at de kunne sykle på nye sykler uten støttehjul, så vi forsvant ut i gata. Der møtte vi flere andre kompiser og ble værende ute en stund for å leke, det er herlig med nabobarn, vår og latter!Mandagen feiret gutta bursdag i barnehagen.
Det var stor stas å komme til barnehagen hvor flagget hang ute og det var bilde av begge to på døra.
De var med utegruppa på tur og fikk reise avsted med krone på hodet utenpå lua og få leie hverandre i hendene og gå fremmerst på vei både til og fra bestemmelsesstedet. 
De pratet og forklarte når de kom hjem og det var ikke vanskelig å forstå at de hadde hatt en topp dag i barnehagen!

Enda gjenstår det bursdagsfeiring til helga, da setter vi kursen mot Kongsberg for å hilse på.
Tenk at bøllene våre har blitt så store!
Jeg spurte de: "Hva har skjedd med babyene til mamma, da??" Svaret jeg fikk var: "De har vokst, mamma, vi er store nå!".

5 år, nok en milepæl! 

1 kommentar:

  1. Gratulerer med vel overstått! Tida går fort med småfolk i huset, bar vent til de begynner på skolen. Da er det gjort, konfirmanter før du vet ordet av det. Det er bare å henge med i svingene.

    Ha en strålende torsdag!

    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...