søndag 12. februar 2012

Høstvest

Jeg har lenge hatt lyst til å forsøke meg på en høstvest, liker særlig godt partiet med daisyene. Etter mitt noe mislykkede forsøk på Jacie O-genseren (jeg er fortsatt i tenkeboksen på løsninger, får ikke bestemt meg for om jeg skal lage ny vrangbord eller forsøke å gjøre den om til en kjole?) trengte jeg noe litt lettere å hekte fingrene i. Hvem den ender opp hos er en helt annen sak, jeg kjenner ikke så mange jenter på 2-3 år...


Herlige gutten min som gjerne stiller som modell, fargen til tross!
Den er strikket etter oppskriften i boka Pickles favoritter på restegarn jeg hadde liggende. Selve vesten er strikket i Dis fra Gjestal og daisyene er strikket i Cortina, Albuelita og Fritisdgarn. Tross ulik garnkvalitet og tykkelse ble resultatet flott!


7 kommentarer:

 1. Kjempefin vest og skjønn, liten modell! Ønsker deg ei fin uke!

  SvarSlett
 2. Må si meg enig i at den ble kjempe flott, fine farger. Ein fin liten modell hadde du også ;) Eg tror Jacie O-genseren kan bli ein fin kjole - hadde nok gått for det selv, men den kan også bare kan gjøres litt lenger etter hvor lang du vil ha den og ha den som genser. Vet hvor irriterende det er når det ikke blir som me vil ha det - men så er me selv vår verste kritikker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Lurer litt på å sy på et skjørt slik at det blir en kjole.. Må bare tygge litt mer på det, har lite lyst til å rekke opp igjen og starte på nytt med vrangborden!

   Slett
 3. Ble kjempe fin, elsker denne vesten-supersøt

  SvarSlett
 4. Må si meg enig - oppskriften er kul og vesten din ble veldig fin! Skjønn modell inni har du og :)

  SvarSlett
 5. Kjempefim vest! Synd at det ikkje passer med rosa til gutter, de er jo søte de også, og noen ganger må vi guttemammaer låne dem som modell..Ha ei fortsatt fin strikkeuke;-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...