søndag 5. februar 2012

Et noe mislykket prosjekt...

Jeg har vært både ivirig, bannende og småfurten når jeg har hatt dette prosjektet på pinnene. Jeg elsker garnet, Pickles Angora. Det er deilig og mykt, men røyter en del.. Min tålmodighet med tynnere garn og små pinner er ikke all verden, så med angoragarn på pinner nr 3,5 gikk det i perioder litt i seneste laget. Men ståpåviljen og spenningen rundt å prøve plagget mitt når det var ferdig fikk meg til å holde iherdig på! 

Oppskriften er også hentet fra Pickles, og heter Jacie O-tee.
Jeg har strikket i den nydelige bringebærrøde fargen som orginalen og er strålende fornøyd med den spreke fargen.


Legg bak i nakken på genseren, en flott detalj!

Det er bare ett problem:
Den er KORT!!

Jeg eier ikke fasong til å gå med kort-korte gensere, og denne er i korteste laget... Også jeg som i tillegg hadde lagt til litt ekstra på lenden for at den skulle passe!
Nå er jeg i tenkeboksen på hvordan jeg skal løse problemet, jeg rekker ikke opp igjen alt for å starte på nytt nå. Det må finnes en annen løsning??


5 kommentarer:

 1. Hvis du på en eller annen måte hadde fått rekt opp bråtet nedenfra, så kunne du forlenget den nedover. Vet ikke hvordan det vil være å klippe av bråtet, om du vil ta sjangsen på det.
  Britt Helen

  SvarSlett
 2. Som sagt ovenfor, du kan bare sette inn pinner rett ovenfor vrangborden og rekke opp dit, strikke glattstrikk så langt du vil, og ny vrangbord. Siden garnet er litt pusete, vil det ikke synes i det hele tatt, tenker jeg!

  SvarSlett
 3. Jepp!
  Har strikket denne selv, må få den ut på bloggen snart, og JA den er i overkant kort (eller underkant...;))
  Men den passer bra til bukse eller skjørt med høy liv.

  Enig med deg-nydelig garn og superfint med legg!

  SvarSlett
 4. Gensaren var iallefall fin i ein nydeleg farge.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...