tirsdag 21. februar 2012

Ett hull? Nei, et navn!

I helgen var familien samlet på hyttetur i Hemsedal og gutta hadde selvfølgelig godt med ulltøy med. Etter en herlig økt i akebakken oppdager jeg plutselig et lite hull i den grønne genseren. KRISE! Disse genserne er strikket i to-tråds nøstebarnull og rakner FORT dersom de ikke blir stoppet. Men jeg er tom for dette garnet for lenge siden og utvalget av garn med på fjelltur var begrenset. Men nøden lærer som kjent naken kvinne å spinne og i strikkekurven hadde jeg lysegrønn babyull med, genseren er REDDET! 
Nål og gamle broderikunnskaper blir hentet frem og her er resultatet:


Hullet ble snurpet pent sammen og utgjorde etter noen søte broder sting o-en i Haakon sitt navn! 
Å jammen ble det så stor suksess at broren forlangte sitt navn på sin genser også!

8 kommentarer:

 1. Så bra, enda godt man har med seg den irriterende "alltid skal du drasse med deg den posen med garn og utstyr". REddet mange påbegynnende kriser den posen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha!!! Høres kjent ut :-)) Hender det er litt uff og stønn fra min bedre halvdel når jeg pakker sammen håndarbeidet og er klar for utflukt, men der kan man se! Jeg siterer Askeladden: "Jeg har slikt å gjøre, jeg har slikt å føre, jeg fører vel den!"

   Slett
 2. Stilig! Skjønner godt at broren ville ha han å!
  PS: er du klar over at du har ordsperre på bloggkommentarene dine? Dette gjør at mange ikke orker legge inn kommentar for de er til tider umulig å lese..Og ikkje minst: tar tid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm, det har jeg ikke tenkt på... Men finner heller ikke ut hvordan jeg opphever den?

   Slett
 3. Heihei
  Dagens gonyhet:)
  Du har vunnet give awayen min♥

  klem fra Lill

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...