mandag 20. februar 2012

Garnslanking..

Jeg innrømmer det gjerne, garnlageret mitt vokser og vokser.. Så fort jeg får brukt opp noe av det ender jeg opp med nye innkjøp. Her er ett lite utvalg av garnet, pent plassert i hyllene og sortert etter farger. Jeg burde prøve å bruke noe av det på en fornuftig måte snart, men den siste tiden har ikke akkurat ideene flommet. Noen som har noen gode tips? 


4 kommentarer:

 1. Dette ser nå ryddig og fint ut da. Du er ikke alene om å falle for fristelsen til å kjøpe fint garn uten å ha noe spesielt å strikke i tankene. Nyt synet så lenge, så kommer nok ideene. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Lekkert garnlager!

  Jeg har helt motsatt problem som deg, jeg har altfor mange baller i lufta - og altfor lite strikketimer i døgnet :P

  SvarSlett
 3. Min siste inspirasjon er kommet fra mine gamle oppskrifts hefter og bøker. Var veldig kjekt og sitte og se gjennom også, alt fra 1980 og opp til nå. Har vært lett og finne noe å ha på pinnene i det siste siden ungane har trengt både gensere og bukser. Votter og halser. Ja - har det mer som PrinsessaPåErta har eg og - alt for mange prosjekter på vent og alt for få timer til å gjøre det på. ;)

  SvarSlett
 4. Det er igrunnen ikke noe problem med for få prosjekter, utfordringen er vel heller å få brukt noe av restene og alle impulskjøpene fremfor å handle nytt garn når man finner en flott oppskrift... Det er stort sett bare 1-3 nøster av hvert slag og farge, så jeg må finne på noe smart :-)) Kanskje jeg endelig får bukt med min sokke-vegring??

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...