onsdag 25. juli 2012

Squashsalat, ala Wenche

Dette er det perfekte tilbehøret til grillmiddagen, til spekematen eller ved siden av litt ost og skinke til frokost.
 Oppskriften har jeg fått av søster´n som er en enorm inspirasjon for meg både når det kommer til omlegging av kostholdet og ikke minst nå som jeg forsøker å komme igang med trening i tillegg.


Til squashsalaten trenger du:
2 squash
en bunt vårløk
1 beger creme fraishe
1 beger rømme
1/4 pakke majones
2 ts dijonsennep
salt og pepper

Del squashen opp i biter og kok den ca. 2 minutter i lettsaltet vann. Pass på så de ikke blir kokt for mye.
Hell squashen over i et dørslag og la det avkjøle seg under rennende kaldt vann.

Hakk vårløken.

Når squashen er avkjølt rører du den og vårløken sammen med creme fraishe, rømme, majones og dijonsennep. Salt og pepper etter smak. 
Majonesen må du også tilpasse etter egen smak, noen liker mer, noen liker mindre smak av den.

Sett salaten kaldt før servering.

Denne kan fint oppbevares i kjøleskap noen dager og smaker best når den har stått natten over!


Med grillmat og en deilig grønn salat blir dette en perfekt sommermiddag! 

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...