søndag 4. mars 2012

Matmuffins

En suksess for store og små!




Du trenger:

ca 7 dl hvetemel
ca 1 dl havregryn
1 ts salt
3 ts bakepulver
75 g smør
3 dl melk
2 egg

Bland alt det tørre i en bolle. 
Smelt smøret og rør det inn sammen med melk og egg. 
Bland det våte inn i det tørre.

Fyll:

150 g revet gul ost
150 g salami
sennep

Rør inn fyllet i muffinsrøra. 
Fordel i former og stek i ovnen på 250 grader i ca 15 minutter.

Herlige som lunjs, mellommåltid eller som tilbehør til supper!
Vel bekomme!



4 kommentarer:

  1. Dette skal jeg jammen prøve. Ser for meg at det kan være god og lettvint turmat, pakke i folie og varme på bålet. Takk for tipset!
    Ønsker deg ei fin uke!

    SvarSlett
  2. Jeg bakte muffins i dag, og det ble kjempegod kveldsmat! Jeg hadde ikke salami, men brukte kokt skinke. Jeg utelot sennep da jeg var usikker på hvor mye som trengtes.
    Tror nok det blir bakt matmuffins flere ganger her i huset. Takk for oppskrifta nok en gang, og ha ei god uke videre!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy å høre! Jeg dæsjet oppi et par spiseskjeer i røra, jeg, er veldig glad i sennep :-))
      Sikkert mye annet som også er godt i, litt krydder som oregano for eksempel? Nydelig ide å varme de på bål :-))

      Slett
  3. Hyggelig at du vil delta på min give away:)
    Lykke til!!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...