lørdag 31. mars 2012

Pickles med vri

Etter inspirasjon fra Grasiøs bomullshals fant jeg frem restene etter fjorårets bommullsgarn og satte igang.  Siden mine pinner i nr 6,5 var opptatt med et annet prosjekt, endte jeg opp med å bruke nr 6. 

Siden garnet ikke er helt det samme som i oppskriften ble det en liten vri på det hele, den ble ikke like lang og passer ikke til å tvinnes rundt halsen. Men jeg er godt fornøyd med halsen som den ble og har allerede brukt den masse!5 kommentarer:

 1. Syns halsen blei kjempefin i ein nydeleg farge. Ha ei rikig god påske.

  SvarSlett
 2. Liker fargen godt, jeg også. Det blir ikke alltid som vi tror når vi benytter et annet garn, men hva gjør vel det når vi blir fornøyde med resultatet! Skjønner godt at du har brukt den masse allerede.

  Det er kald vind og 2 grader her i dag, så det er absolutt bruk for hals.

  Riktig god påske!

  SvarSlett
 3. Den så herlig ut :)

  Har et lite spm om det rosa garnet jeg fikk: vet du hva det heter, eller strikkefasthet? Har veldig lyst å strikke noe, men kvier meg litt for å gjøre det "i blinde" ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Når det gjelder det rosa garnet du fikk var det aldri noen etiketter på det garnet, jeg fant det i en gigantisk restekurv i en butikk i Kongsberg som hadde sluttsalg.. Men synes det ligner litt på Nøstebarns sin totrådsull? Brukte det garnet på en oppskrift til nøstebarnulla for en stund siden og fikk et bra resultat :-)) Lykke til med prosjektet!

   http://nostebarn.no/produkt/Strikkeoppskrifter-okologisk-Strikkegarn-Ullgarn-Merinoull-Garn-Lanolingarn/2-trads-Merino-lammeull

   Slett
 4. Det var en fin hals, har lagret oppskriften. Greit å ha noe pent rundt halsen selv om vi forhåpentligvis snart kan pakke bort all ullen. :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...