onsdag 7. august 2013

Eksotisk kyllingform ala Gry

Ei flott dame jeg gikk på førskolelærerstudiet sammen med tipset meg om en nydelig kyllingform hun med suksess hadde servert. 
Jeg hadde ikke alle ingrediensene og derfor ble min med en liten vri. Gry sin oppskrift finner du her og min versjon kommer her:


Dette ble nok til middag til mannen og meg. 
I tillegg kan jeg glede meg til en herlig lunsj i morgen!

Du tenger:
3-4 kyllingfileter
1,5 beger creme fraishe
2 ts paprikakrydder
2 ts karri
2-3 ts estragon
2 ts pepper
2 ts red curry paste
revet gulost

Strimle kyllingen og ha den i en smurt ildfast form.

Ha creme fraishe i en bolle, tilsett krydder og curry paste og rør alt sammen til en glatt blanding.
Hell sausen over kyllingen, strø over revet ost og stek i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.

Neste gang skal jeg forsøke å brune kyllingen kjapt i stekepanna og redusere steketiden, kanskje kyllingen blir enda saftigere?






Takk til Gry som deler oppskrift!

Server gjerne med en frisk grønn salat.

2 kommentarer:

  1. Dette ser skikkelig godt ut. Må laste ned den oppskrifta. takk for at du delte.
    KLem

    SvarSlett
  2. Hei dette såg godt ut. Her er en enda enklere variant: Skjær kyllingen i strimler og stek de ferdig på stekepanna. Ta en pose fajitakrydder over, bland godt. Hell deretter to bokser creme fraiche over og la surre i noen minutter.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...