tirsdag 2. juli 2013

Sitronfromasj

Dette ble en utrolig frisk og god dessert og med friske, norske jordbær til ble det absolutt en sommerfavoritt!
Oppskriften fant jeg på LCHF-bloggen og her får du min variant:


Du trenger:
3 egg
5 ss sukrin
1 sitron
3 dl kremfløte
5 plater gelantin

1 kurv friske jorbær

Legg gelantinplatene i kaldt vann.
Pisk eggedosis av egg og sukrin.

Vask sitronen godt.
Riv skallet på ett fint rivjern og klem ut safte.
Sil den og pass på at du ikke har noen sitronsteiner i.
Rør dette inn i eggedosisen.

Klem vannet ut av gelantinen og smelt det i 1/2 dl kokt vann.
Hell gelantinblandingen i eggedosisen i en tynn stråle og rør godt sammen.

Pisk fløten til krem og bland sammen med eggedosisen.
Fordel i skåler og la det stå kaldt et par timer i kjøleskap.




Server med friske jordbær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...