torsdag 24. mai 2012

Pølseform - LCHF

Litt avhengig av hvilken pølsetype du velger deg er dette er barnevennlig, lavkarbovennlig og enkelt alternativ som middag en travel ukedag:


Du trenger:
middagspølser
1 stor blomkål eller 2 små
vårløk
paprika
smør
litt melk 
salt
pepper
oregano
reven gulost

Kok blomkål.

Mens blomkålen koker kutter du pølser i biter og deler opp paprika og vårløk.
Strø pølsene i en smurt ildfast form.

Lag blomkålmousse:
Ha den kokte blomkålen over i et dørslag slik at vannet renner av.
Hell deretter blomkålen over i en bolle og tilsett ønsket mengde smør, salt og pepper.
Mos med stavmikser og spe med litt melk for å få moussen glatt. 

Bre blomkålmoussen over pølsene.
Strø over hakket paprika og vårløk og topp med reven ost.
Jeg elsker oregano og har derfor toppet med det!

Inn i ovnen på ca 225 grader i omtrent 30 minutter.

Vel bekomme!

1 kommentar:

  1. Denne kommer godt med når jeg skal sette opp flere ukes menyer,og blir nok godt likt av våre to små også :) Heidi

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...