tirsdag 29. mai 2012

Pai - LCHF

Nydelig og enkel mat som kan smaksettes som du selv liker best!


Du trenger:
1 brokkoli
1 bukett vårløk
1 spissrotpaprika
ca 150 g skivet aromasopp
6 egg
2-3 dl revet gulost
4 dl kremfløte
timian
tomater
oregano

Varm ovnen til 200 grader.

Kutt brokkoli i litt mindre buketter og kok den og vårløken ca 5 minutter. 
La vannet renne godt av.

Kutt opp paprika.

Smør en ildfast paiform.
Legg i grønnsakene. 

Rør sammen egg, fløte, reven ost og ønsket krydder.

Slå røren over grønnsakene og legg skivede tomater på toppen.

Stekes i ovnen i ca 40 minutter.

Server gjerne med en grønn salat til!
Bon apetitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...