søndag 29. mai 2011

Lekeplass-sett x 2!

Litt på etterskudd kommer bildene inn på bloggen. Forrige helg ble det drakamp om den nye luen med rød dusk, og jeg satte inn ekstragiret med strikkepinner og garn og tryllet frem et nytt sett med hals og lue! Nå er gutta fornøyde, de har hvert sitt sett!

Med dobbelt garn går disse luene og halsene kjapt og er gjort på en dag!

søndag 22. mai 2011

Lekeplass-sett!

Etter elleville innkjøp av garn fra Pickles har strikkepinnene fått ekstra fart! Nå er et sett med lue og hals ferdig og guttene elsker det! Slossingen om luen har allerede startet, og Emil har nesten ikke hatt luen av hodet hele dagen...

Haakon endte opp med halsen...
...mens Emil har lagt beslag på luen med rød dusk!
Strikket på pinner nr 5 i dobbelt Pickles exstra fine merino ble dette mye og deilige plagg, lue nummer to er straks ferdig og hals allerede påbegynt!

lørdag 21. mai 2011

Soljakke

Endelig kom jeg meg innom utsalget til Pickles og fikk fatt på et nøste til med Albuelita 3-tråds, og etter iherdig innsats er endelig jakken ferdig! Jakken er utrolig myk og deilig og jeg gleder meg til å ta den i bruk!

Jeg valgte to flotte blåfarger og er utrolig fornøyd med kombinasjonen ull-bomull. På pinne nr 3,5 var dette en enkel og grei jakke å strikke. Den er også inspirasjonen bak vestene til guttene!

torsdag 19. mai 2011

Garn-dilla!

Jeg har ikke klart å styre meg og benyttet meg grovt av Pickles sitt tilbud på ull i anledning 17. mai, i tillegg var jeg innom den åpne butikken i dag etter jobb og endte selvfølgelig opp med enda mer garn!

Her er det garn til mange prosjekter! Skjærgårdsgenser, lue og halssett pluss litt ekstra lurer i denne haugen med garn!
Denne kom i posten i går og inneholdt flere morsomme eksempler og ideer!
Nå er det bare å sette igang og håpe at pinnene ikke går varme!

lørdag 14. mai 2011

Vestene i bruk

I dag har endelig gutta fått testet ut vestene sine. Jeg er fornøyd og har lært at bomull strekker seg litt mer enn ullgarn og derfor kanskje kan strikkes litt mindre?

tirsdag 10. mai 2011

Hjemmesnekrede vester!

I 3. etg på jobb "bor" det en fantastisk dame og like før helgen hadde hun tatt turen innom kontoret å etterlatt litt av en gavepose på pulten min, den var fylt av bomullsgarn i herlig lilla og blåfarge! Etter inspirasjon fra Soljakken til Pickles fant jeg rester av 3-tråds merinoullen til Nøstebarn og rundpinner i nr 4,5. Raskt vokste det frem to vester til gutta i ca str 2 år. 
Med vrangbord nederst, rundt ermene og rundt halsen bør det være god passform på vestene og jeg er spent på hvordan de sitter på!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...