søndag 20. mars 2011

Hipp Hagejakke fra Pickles!

Da er jakken ferdig etter et par uker på strikkepinnene, det var mye jobb å feste tråder men resultatet ble bra og jeg gleder meg til å ha den på i morgen! Oppskriften er hentet fra Pickles og er strikket i økologisk bomullsgarn på pinner nr 3,5 og 4.

Åpen dag hos Pickles!

I dag var dagen kommet, den var krysset ut i kalenderen og forventningene var store! Åpen dag hos Pickles var første prioritering! Med gulesiders kart friskt i bakhodet satte jeg meg bak rattet og fant frem til Rodeløkka på første forsøk!

Dagens handel!
I posen etter endt handel hadde jeg tre prosjekter, garn til Annas bryllupsbolero, Soljakken og Flettebolero! Jeg gleder meg til å komme igang, det skal bli herlig å strikke litt igjen etter å ha brukt to kvelder på å feste tråder på mitt siste prosjekt... Og jeg er spent på bryllupsboleroen, tanken er at den skal passe fint til brudekjolen den store dagen!

tirsdag 1. mars 2011

Nye varp!

Etter en liten rundt på hobbybokklubben sine nettsider snublet jeg over et par bøker og klarte ikke å dy meg, og jobben med å bestemme neste håndarbeidsprosjekt har ikke blitt lettere! Så mens avgjørelsen er satt på vent er heklenål og restegarn funnet frem og flotte ruter til et oldemorsteppe er i ferd med å vokse frem!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...